Ejerlederuddannelse

Værd at vide

Uddannelsen afholdes for SMVdanmark som en del af deres ejerlederuddannelse.

Tag en lederuddannelse, som er tilpasset dig og din virksomhed, og hvor der er fokus på, hvordan din ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne i din virksomhed. Inzpirator gennemfører ejerlederuddannelsen for SMVdanmark, hvor omdrejningspunktet er dig som leder og driften af din virksomhed.

Lad Mathias fortælle, hvad han lærte..

01:08 minutter

Hvorfor tage en lederuddannelse?

    Hvis du vil skabe udvikling i din virksomhed, er det vigtigt, at den har en ambitiøs og vedholdende ledelse. Virksomhedsejere har i særdeleshed brug for at have fundamentet i orden, når dagligdagens drift og udfordringer viser sig. Med en sammenhængende uddannelse kan du fokusere på relationen mellem, hvad der bliver drøftet i undervisningen, og hvad der foregår hjemme hos dig i virksomheden.

Hvordan foregår det?

    Vi tager udgangspunkt i din virksomheds hverdag og dine praktiske udfordringer. Oplæg og viden bliver sat i forhold til konkrete situationer. Vi går i dybden med dine egne holdninger og den viden, du allerede har – derfor forventer vi også, at du er klar til at byde ind med dine egne erfaringer. Omvendt får du mulighed for at høste af andre virksomhedsejeres erfaringer.

Hvordan er uddannelsen sat sammen?

    Vi har opdelt uddannelsen i fem hovedmoduler af to dages varighed samt et opfølgningsmodul på en dag. Første modul kan gennemføres uafhængigt af de andre moduler. På den måde kan du få en smagsprøve, inden du beslutter dig for at binde dig til de sidste fem moduler. Hvis du efter første modul vælger at gå videre, forpligter du dig til resten af forløbets fem moduler. Vi vil nemlig meget gerne have, at deltagerne følger hinanden gennem hele forløbet og opnår en fortrolighed med hinanden.

Start forløb

Vi starter løbende nye hold op på ejerlederuddannelsen, ejerlederuddannelsen består af flere moduler, hvor du og dine kollegaer kan tilmelde sig.

Tilmelding

Hvis du ønsker at deltage på kurset, kan du nemt og bekvemt tilmelde dig online.

Online tilmelding

Giv os et kald! Vi vil gerne tale om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe værdi

Følg os på Facebook, vi holder jer løbende opdateret på nyheder og kurser

Send os en henvendelse via e-mail, vi besvare alle henvendelser løbende

Læs mere om os og skab en professionel relation til os via Linkedin

Få mig til toppen