Lederuddannelsen

Værd at vide

Inzpirator afholder lederuddannelsen for Dansk Håndværk og Danske Anlægsgartnere.

Når der skal skabes udvikling i en virksomhed, er der ét element, der altid skal være på plads. En ambitiøs og vedholdende ledelse! Derfor tager vi nu fat på formænd. Vi har valgt at fokusere på uddannelse frem for kurser, fordi vi på den måde bedre kan fokusere på sammenhængen mellem hvad der bliver drøftet i undervisningen, og hvad der foregår hjemme i virksomhederne.

Der er mange gode emner at bygge en lederuddannelse op omkring. Med denne fokuserer vi på.

Resultater betyder bedre indtjening og målrettet udvikling. Det drejer sig om flere ordrer, effektive arbejdsgange og sikker kundehåndtering hos alle medarbejdere.

Relationer er det, der sker mellem medarbejderne og mellem medarbejderne og ledelsen. Ved hjælp af de gode relationer har vi mulighed for at motivere vores medarbejdere og sikre deres trivsel - samtidigt undgår vi bekostelige konflikter.

Hvordan foregår det?

    Uddannelsen gennemføres med en praktisk tilgang, hvor korte oplæg henføres til konkrete situationer og hverdagsoplevelser. Vi går i dybden med dine egne holdninger og viden, og derfor forventer vi også, at du er klar til at byde ind med dine erfaringer.

    Vi lærer forskelligt - mange af os lærer ved at være aktive, løse opgaver og i øvrigt ved at arbejde ude/inde, i grupper, makkerpar eller alene. Vi vil gennemføre kurset med afveksling og bruge mange forskellige metoder. Aktivitet vil blive prioriteret frem for stillesiddende arbejde. Så vi skal op af stolen og i sving.

    Vi har også fokus på den personlige tilbagemelding til hver enkel deltager. Det sker ved hjælp af en læringspartner. Efter første modul sammensættes deltagerne i makkerpar med så vidt muligt samme forudsætninger og uden hindringer for at gå i fortrolig dialog med hinanden. Med en god indsats kan en læringspartner blive en værdifuld sparringspartner, som både kan give konstruktiv feedback og hjælpe til fastholdelse af dine mål.

Start forløb

Vi starter løbende nye hold op på kurset, kurset består af flere moduler, hvor du og dine kollegaer kan tilmelde sig.

Tilmelding

Hvis du ønsker at deltage på kurset, skal du tilmelde dig ved at sende en e-mail til Tina Schønemann på ts@dag.dk

Læs mere ved Dansk Håndværk

Læs mere ved Danske Anlægsgartnere

Giv os et kald! Vi vil gerne tale om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe værdi

Følg os på Facebook, vi holder jer løbende opdateret på nyheder og kurser

Send os en henvendelse via e-mail, vi besvare alle henvendelser løbende

Læs mere om os og skab en professionel relation til os via Linkedin

Få mig til toppen