Udvidet lederuddannelse

Værd at vide

Inzpirator afholder udvidet lederuddannelse for Dansk Håndværk og Danske Anlægsgartnere.

Der er de seneste 10 år gennemført mange hold af lederuddannelsen, og det er disse kursister og deres virksomheder der har efterspurgt et udvidet uddannelsesforløb, som går videre og dybere med spændende emner indenfor ledelsesdisciplinen. Konkret har 14 hold gennemført lederuddannelsen med over 280 engagerede deltagere. Et stort antal af disse kursister har bedt om en udvidet version af uddannelsen, altså en 2’er, som bygger videre på det første forløb. Ønsket har været en fortsættelse af den tidligere uddannelse, hvor de der har lyst, kan fordybe og dygtiggøre sig endnu mere indenfor ledelse. Uddannelsen vil fortsat være praktisk anlagt samt foregå via 3 moduler á 2 dage. Vi tror nemlig stadig på at et forløb giver mest udvikling.

Hvorfor en Udvidet Lederuddannelse?

    Når der skal skabes udvikling i en virksomhed, er der ét element, der altid skal være på plads. En ambitiøs og vedholdende ledelse! Derfor tager vi endnu et skridt for formænd. Vi har valgt at fokusere på uddannelse frem for kurser, fordi vi på den måde bedre kan fokusere på sammenhængen mellem hvad der bliver drøftet i undervisningen, og hvad der foregår hjemme i virksomhederne.

    Der er mange gode emner at bygge en udvidet lederuddannelse op omkring. Med denne vil vi fortsat fokusere på Resultater & Relationer, og hvorledes vi skaber dem hjemme i hverdagen. Vi tror nemlig på, at disse to faktorer er gensidigt afhængige, og evnen til at få disse faktorer i fokus derhjemme, er helt afgørende for succes i forretningen på lang sigt.

    Resultater betyder bedre indtjening og målrettet udvikling. Det drejer sig om flere ordrer, effektive arbejdsgange, fokuserede medarbejdere og sikker kundehåndtering hos alle medarbejdere.

    Relationer er det, der sker mellem medarbejderne samt ledelsen. Ved hjælp af de gode relationer har vi mulighed for at motivere medarbejderne og sikre deres trivsel. Med fokus på en effektiv løsning af opgaverne- og samtidigt undgår bekostelige konflikter.

Start forløb

Vi starter løbende nye hold op på udvidet lederuddannelsen, kurset består af flere moduler, hvor du og dine kollegaer kan tilmelde sig.

Tilmelding

Hvis du ønsker at deltage på kurset, skal du tilmelde dig ved at sende en e-mail til Tina Schønemann på ts@dag.dk

Læs mere ved Dansk Håndværk

Læs mere ved Danske Anlægsgartnere

Giv os et kald! Vi vil gerne tale om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe værdi

Følg os på Facebook, vi holder jer løbende opdateret på nyheder og kurser

Send os en henvendelse via e-mail, vi besvare alle henvendelser løbende

Læs mere om os og skab en professionel relation til os via Linkedin

Få mig til toppen