Sønderjysk Landboforening

Sønderjysk Landboforening anbefaler..

Sønderjysk Landboforening er på en kulturrejse og i den forbindelse hyrede vi Michael Jensen og Inzpirator til at lede os igennem nogle medarbejderdage med fokus på fælles kultur, fælles sprog og kommunikation. Opgaven bestod dels i seancer med hele ledergruppen og i, i alt 4 hele dage med alle medarbejdere.

Vi startede med 1 dags teambuilding, der ud over at være mega sjovt, også var meget tankevækkende og gav os nogle fælles aha-oplevelser bl.a. på hvordan vi er forskellige og reagerer forskelligt f.eks. ud fra fordomme, persontyper og det vi har med i rygsækken.

Tilbagemeldingen fra alle deltagere har været meget positiv. Alle fik stor tillid til at Michael var det rigtige valg til at stå i spidsen for vores tre medarbejderdage.

Den store fordel ved Michael forstår at omsætte teori til praksis via praktiske opgaver. Michael er god til at gøre undervisningen nærværende og relevant i forhold til vores hverdag.

Michael engagerer sig 100% i kurset og deltagerne og er en super sparringspartner for den enkelte deltager og for os som ledelse. Michaels engagement smitter, han er vedholdende og god til at holde energi i hele processen.

Michael forstår at udfordre os som ledelse, han er åben og ærlig i hans feedback.

Venlige hilsner

Brian Lambertsen
Direktør

Vil du vide mere?

(+45) 51 24 07 86

Giv os et kald! Vi vil gerne tale om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe værdi

info@inzpirator.dk

Send os en henvendelse via e-mail, vi besvare alle henvendelser løbende

Giv os et kald! Vi vil gerne tale om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe værdi

Følg os på Facebook, vi holder jer løbende opdateret på nyheder og kurser

Send os en henvendelse via e-mail, vi besvare alle henvendelser løbende

Læs mere om os og skab en professionel relation til os via Linkedin

Få mig til toppen