Haderslev Fjernvarme

Haderslev Fjernvarme anbefaler..

Kommunikation er noget vi bare gør, eller er det?

På trods af en rigtig god fornemmelse for, at organisationen og kommunikationen var i særklasse, viste teambuildingen et noget andet resultat! Det er ikke nok at have engagement og et rigtig godt drive, hvis ikke man er opmærksom på at kommunikationen skal tilpasses virksomhedens kultur, hvor netop engagement og drive er vigtige parametre at få afstemt kommunikationen efter.

Via teambuilding øvelserne fik alle medarbejdere og ledelsen noget af en øjenåbner og en kæmpe en på opleveren. Ingen deltager fik mulighed for at putte sig og det der i det daglige virkede som god kommunikation, kom til overfladen i en helt anden form, der virkelig gav stof til eftertanke.

Virksomhedens medarbejdere og ledere lærte hinanden at kende fra en helt ny side, som nu bliver inddraget i både den daglige kommunikation og samarbejdet, hvor resultatet ikke kun er større effektivitet eller endnu højere kvalitet i arbejdet, men også en personlig involvering mellem medarbejdere og ledelse samt en større arbejdsglæde og en bedre forståelse af den enkeltes rolle i den daglige kommunikation og samarbejdet.

Kompetente instruktører og ledere af temabuildingen sikrede et meget højt udbytte og med professionelle observationer af de deltagende hold, blev der givet en stor hjælp til at få svaghederne i kommunikationen og samarbejdet frem i lyset.

Udbyttet af teambuildingen er efterfølgende omsat i et nyt forløb af interne kurser, som skal udvikle virksomhedens kommunikation og det daglige samarbejde.

Morten Hartmann
Direktør
Haderslev Fjernvarme

Vil du vide mere?

(+45) 51 24 07 86

Giv os et kald! Vi vil gerne tale om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe værdi

info@inzpirator.dk

Send os en henvendelse via e-mail, vi besvare alle henvendelser løbende

Giv os et kald! Vi vil gerne tale om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe værdi

Følg os på Facebook, vi holder jer løbende opdateret på nyheder og kurser

Send os en henvendelse via e-mail, vi besvare alle henvendelser løbende

Læs mere om os og skab en professionel relation til os via Linkedin

Få mig til toppen