Randers Kommune

Randers Kommune anbefaler..

Vil du anbefale INZPIRATOR til dine kolleger og hvorfor?

Jeg vil klart anbefale Inzpirator!

I har med stor sikkerhed og professionalisme stået ved roret under hele processen. I har med stor dygtighed koblet teori og praksis sammen, hvilket har betydet flere helt konkrete løsninger og forbedringer i vores hverdag. Alle i gruppen er i dag bevidste om deres egen rolle og hvor vigtig den er, hvis der skal skabes bedre trivsel.

Har forløbet resulteret i forandringer i dit team?

Der er ingen tvivl om, at der er sket positive forandringer efter vores lange rejse sammen. Alle har profiteret og der er megen nytænkning. Det vi tydeligst bærer med os i hverdagen er bevidstheden, om kriger/offer roller, samt forskellen på vilkår og muligheder. Samtidig har vi nu nået alle konkrete fastlagte mål. I skrivende stund sidder jeg og taster færdiglavede vagtplaner(markante forbedringer ift. de gamle)ind i systemet.

Hvad har forløbet betydet for dig personligt?

Forløbet kom på et godt tidspunkt for mig personligt. Jeg har i mange år levet efter mottoet: Du kan ikke styre vinden, men du kan sætte sejl efter den. Det havde jeg bare glemt i farten. Derfor var det en øjeåbner at arbejde med vilkår og muligheder.

Det var også godt for mig med kommunikation øvelserne. I min selvforståelse er jeg jo nærmest umulig, at misforstå og ikke desto mindre viste øvelserne tydeligt, hvor nemt der kan komme alle mulige tolkninger ud af det man siger.

Jeg har også haft stor glæde af feedback øvelsen. Selvom det kan være svært ved jeg nu hvor vigtigt der er at give mine kollegaer en ordentlig og konstruktiv feedback, som giver mulighed for udvikling og ikke en feedback som lammer.

Hvad har det betydet for din funktion som TR?

Jeg har fået bekræftet, at det nytter noget. Med det mener jeg, at når bare vi står sammen som kollegaer sagligt og fagligt, kan det lykkes at skabe forbedringer. Vi lykkes som medarbejdere med at samle alle frustrationer i en sober og nøgtern bekymringsskrivelse til ledelsen, som har kvitteret ved, at tage det alvorligt. At se hvordan bekymringsskrivelsen blev flettet ind i forløbet og herefter se resultatet har givet mig som TR en meget stor tilfredsstillelse.

Med venlig hilsen

Carsten Meldgaard
SSA/TR
Randers Kommune

Vil du vide mere?

(+45) 51 24 07 86

Giv os et kald! Vi vil gerne tale om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe værdi

info@inzpirator.dk

Send os en henvendelse via e-mail, vi besvare alle henvendelser løbende

Giv os et kald! Vi vil gerne tale om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe værdi

Følg os på Facebook, vi holder jer løbende opdateret på nyheder og kurser

Send os en henvendelse via e-mail, vi besvare alle henvendelser løbende

Læs mere om os og skab en professionel relation til os via Linkedin

Få mig til toppen