Randers Ældreområde

Randers Ældreområde anbefaler..

På halv årsdagen for vores sidste dag med Inzpirator, mindes vi det gode forløb. Det kan virkelig mærkes at vi trives, og rent faktisk bruger læringen fra forløbet i praksis i hverdagen. Helt konkret er vores sygefravær faldet fra 28 dage pr medarbejder til 11,8 dage pr medarbejder.

Vores medarbejdere udtrykker stor glæde for deres arbejdsplads, ydermere gør det mig som leder stolt at de anbefaler vores arbejdsplads til andre.

Forløbet med inzpirator har givet OS som gruppe en hel ny kultur, et fælles sprog og referenceramme. Vi tør nu i fællesskab at tage fat om det der ikke dur og har fået gode redskaber af inzpirator til at løse vores udfordringer. Vores relationsarbejde i processen har været en kæmpe gave for gruppen, der er nu en åbenhed og respekt for hinanden og forskelligheden. Vi havde fra start sat os et tydeligt mål og inzpirator hjalp os meget målrette med at opnå vores mål.

Forløbet med inzpirator har givet mig som leder et fantastisk kendskab til mine medarbejdere. Muligheden for at få fælles fodslag.

Vores forløb med inzpirator har givet mig et større mod som leder. Jeg har fået fortalt alle medarbejdere mine helt klare forventninger, og fået feedback på disse. Det har givet mig som leder mere ledelsesrum.

Kan kun give Inzpirator mine bedste anbefalinger!

- Trine Børgesen J.

Forløbet med Inzpirator har været særdeles konstruktivt for både mine medarbejdere og jeg som leder. Gruppen fungerer langt højere som en helhed, med den ansvarlighed, åbenhed og selvledelse, der er nødvendig for at skabe den bedste kvalitet omkring vores borgere. Dette med inddragelse af tværfaglige samarbejdspartnere. Som leder har jeg fået større fokus på at være tydelig i min kommunikation, og synliggøre mine forventninger til mine medarbejdere.

Tak for et godt samarbejde! Måske vi ses igen med et nyt hold!

- Jette

Vil du vide mere?

(+45) 51 24 07 86

Giv os et kald! Vi vil gerne tale om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe værdi

info@inzpirator.dk

Send os en henvendelse via e-mail, vi besvare alle henvendelser løbende

Giv os et kald! Vi vil gerne tale om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe værdi

Følg os på Facebook, vi holder jer løbende opdateret på nyheder og kurser

Send os en henvendelse via e-mail, vi besvare alle henvendelser løbende

Læs mere om os og skab en professionel relation til os via Linkedin

Få mig til toppen